Alegeti super-masina favorita

marți, 18 martie 2008

Mitsubishi

Mitsubishi scurt istoric
Mitsubishi galerie foto/video




Nu este suficient sa adaugi un spoiler pe o capota pentru a obtine o masina sport. Exceptand situatia in care aceasta este fructul a trei decenii de experienta in Campionatul Mondial de raliuri, Lancer Evolution IX este fructul realitatilor dure din competitiile pe patru roti, dezvoltarea sa reflectand senzatiile traite pe probele speciale din intreaga lume.

Veritabil ambasador al gamei Mitsubishi Motors, Lancer Evolution IX este un melanj subtil de sportivitate, inovatie si tehnologie de varf care demonstreaza ca experienta inginerilor de la Mitsubishi nu este destinata doar modelelor 4x4 ci si berlinelor.

Lancer Evolution este mai mult decat un simplu automobil. Este un concept. In Campionatul Mondial de Raliuri, singurii supravietuitori sunt cei care ajung la limita propriei zone de confort.

Tinuta de drum ameliorata, masa redusa, castig de putere, reglaj fin al etajarii rapoartelor cutiei, care permite aplicarea unui cuplu optim indiferent care ar fi conditiile de drum. Ati gasit limita zonei dumneavoastra de confort? Rotiti globul pamantesc, puneti degetul la intamplare si porniti in descoperirea acelui punct.

Mirsubishi
Mitsubishi scurt istoric
Mitsubishi galerie foto/video

3 comentarii:

Daca vrei sa castigi peste 2000 de lei click mai jos!

Masini de lux! Masini! Jocuri cu masini! Banere