Alegeti super-masina favorita

joi, 14 februarie 2008

Ferrari

Ferrari
Ferrari scurt istoric
Ferrari galerie foto/video







Nou

Direct din paginile revistei Car avem o veste buna: atat de mult dezmintitul Ferrari Dino va fi prezentat in cadrul showului Auto de la Generva din martie 2008. Modelul provine dintr-un Maserati “mort la nastere” care trebuia sa fie un companion perfect pentru versiunea Granturismo. Maserati nu si-a mai permis sa-l fabrice, iar astfel proiectul a ajuns pe mana celor de la Ferrari sub numele Dino.

Cunoscut in cadrul companiei drept F149, Dino este un GT stilat, dar nu ceea ce puteti vedea in imaginea de mai sus, automobilul fiind doar ideea celor de la Car despre cum va arata modelul. La urma urmei acesta este doar o combinatie intre 612 si 599, un concept care nu are mult de-a face cu adevaratul Dino. Noul Ferrari va intra in productie din vara viitoare.Urmatorul F430 va fi total nou, nu doar o versiune evoluata a actualului vehicul, aducand schimbari la capitolul design.

Ferrari
Ferrari scurt istoric
Ferrari galerie foto/video

Noua varianta va fi mai mica, mai rapida, mai usoara si nu va fi disponibila in varianta decapotabila. De asemenea urmasul lui F430 va beneficia de injectie directa si un motor V8 plus suspensii de top si un sistem de franare inovator. Il vom vedea probabil lansat in 2009, sau in cel mai rau caz in 2010.

Ferrari
Ferrari scurt istoric
Ferrari galerie foto/video

2 comentarii:

Daca vrei sa castigi peste 2000 de lei click mai jos!

Masini de lux! Masini! Jocuri cu masini! Banere