Alegeti super-masina favorita

joi, 14 februarie 2008

Hummer

Hummer scurt istoric
Hummer galerie foto/video








HUMMER GT

Tunerul european Geiger Cars a prezentat HUMMER GT, masina care poate candida cu reale sanse de succes pentru titlul de cea mai hidoasa masina din lume.


HUMMER GT are la baza un H2 iar lista modificarilor include usi � aripi de pescarus�, jante gigant de 30 inch si un motor supraalimentat care dezvolta 556 CP. Masina a fost vopsita in doua culori albastru/portocaliu, suspensiile au fost coborate cu 100 mm si in plus a fost dotata cu bari anti-balans pentru o inclinatie mai redusa la curbe. Cu aceste modificari HUMMER GT poate atinge 100 km/h in numai 8 secunde iar viteza maxima este de 225 km/h.

In interior dintre multitudinea de modificari remarcam un sistem multimedia complet care include sistem de navigatie, DVD player, TV si doua ecrane LCD integrate in bord.

Pretul de baza al acestui model este de 133.900 Euro. Daca vreti si roti de 30 inch cu cauciucuri speciale trebuie sa scoateti din buzunar inca 28.000 euro. Sistemul de frane performant, cu discuri ventilate de 380mm costa si el 10.268 Euro.

Hummer
Hummer scurt istoric
Hummer galerie foto/video

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca vrei sa castigi peste 2000 de lei click mai jos!

Masini de lux! Masini! Jocuri cu masini! Banere