Alegeti super-masina favorita

joi, 14 februarie 2008

Hummer scurt istoric

Hummer
Hummer galerie foto/video



Hummer este un brand de masini sport vandut de General Motors si cunoscut ca GM. Hummer este una dintre cele mai mari masini SUV.

Masina Hummer a fost produsa de Corporatia AM General, o fosta divizie care producea masini pentru guvern si pentru armata. AM General a initiat demersuri pentru vanzari masini si pentru civili la sfarsitul anului 1980.

n 1990 doua masini Hummer albe au fost conduse prin partea centrala a Uniunii Sovietice. Cele doua masini Hummer au facut drumul fara nici o problema, chiar daca aceste masini au fost proiectate pentru drumuri in afara soselei. In urma succesului pe care l-a avut calatoria, Hummer a fost recunoscut si mai mult in Statele Unite ale Americii.

In 1995, AM General incepe sa comercializeze versiunea M988 a HMMWV sub marca Hummer.

n 1998, AM General a vandut numele marcii lui General Motors, cu toate ca a continuat fabricarea acestor masini. GM a fost responsabil de vanzari si distribuiri de masini Hummer fabricate pentru AM General. In urmatorii ani, GM a proiectat doua masini noi mai mici si adaptate pentru uzul personal, H2 si H3, redenumind modelul original cu numele H1.

AM General a continuat sa fabrice masini H1 fiind convinsa de GM sa produca si H2. H3 se construia in Shreveport, L.A. tocmai in fabricile Chevrolet.

De pe 10 Octombrie 2006, Hummer a fabricat masini H3 in fabrica sa din Port Elisabeth, sudul Africii, pentru a exporta in Australia, Orientul Mijlociu si Japonia.

In Octombrie 2006, erau 300 de proprietari de masini Hummer in 34 de tari diferite, din care 174 erau din Statele Unite ale Americii.

Din ianuarie 2004, modelele masini H2 se produc si in Rusia. Fabrica produce cateva sute de masini pe an, anunturile de masini fiind doar pe plan local. La 12 Mai 2006, GM a anuntat ca va opri productia modelului H1.
Diferente intre H1 si HMMWV
Hummer 1 este de fapt un HMMWV, dar construit pentru civili. H1 nu are arme, nu este blindat, dar caroseria, suspensiile sunt aceleasi. In plus, H1 are echipamente de confort, precum: radio, stereo, aer conditionat ceea ce masina militara nu are. Ca rezultat al folosirii sale comerciale, caracteristicile introduse la Hummer-ul civil au fost incorporate si masinilor militare imbunatatite.
Anunturi masini second hand Hummer pe internet.
Oricand poti da un search “ anunturi masini second hand Hummer ” pe internet, daca iti doresti adevarati bolizi precum Hummer - niste masini care “au dovedit” ca sunt puternice, adevarate tancuri , dar in acelasi timp masini sofisticate, care satisfac cele mai pretentioase gusturi.
Alte detalii despre masini Hummer puteti gasi pe www.hummer.ro

Hummer
Hummer scurt istoric
Hummer galerie foto/video

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca vrei sa castigi peste 2000 de lei click mai jos!

Masini de lux! Masini! Jocuri cu masini! Banere