Alegeti super-masina favorita

duminică, 3 februarie 2008

Bentley

Bentley scurt istoric
Bentley galerie foto


Bentley face in zilele noastre foarte multe furori cu modele din ce in ce mai atragatoare. Este marca masinilor luxoase prin definitie, exact asa cum si-a dorit intotdeauna W.O. Bentley !


Bentley Continental GTC speed

Pentru a imbina luxul si performanta Bentley a creat versiunea Continental GT Speed. Continental GT Speed este cel mai puternic Bentley produs vreodată şi care, în acelaşi timp, reuşeşte să treacă de viteza de 322 de km/h, cu un sprint de la 0 la 100 km/h în numai 4,5 secunde.. Aceasta versiune este caracterizata prin cei 600 CP fiind propulsata de un motor W12 ce ofera cu 10% mai multa putere decat modelul standard Continental GT. Noul Continental GT Speed polueaza mai putin cu 3.5%. Bentley Continental GT Speed a fost dotat cu cele mai mari frane disponibile pe vreun model destinat pasagerilor.

"Continental GT este un model de succes, un simbol modern al companiei Bentley. Noul GT Speed, cu al său caracter sportiv şi care inspiră satisfacţie pe şosele, va avea un cuvânt de spus în faţa clienţilor ce aşteaptă lux şi rapiditate" au afirmat oficialii companiei.

Un convertibil de patru locuri luxos si performant

Noul Bentley GTC exceleaza calitatile "batranului" Continental GT. Cu o viteza maxima de 312 km/h, un sistem sofisticat de tractiune integrala, suspensii pneumatice si cu o adevarata opera de arta in 12 cilindri sub capota, Continental GTC este cel mai distinct model dintre toate modelele Bentley de pana acum.

Dupa indepartarea in cel mai elegant mod al plafonului, cu ajutorul unui sistem electro-hidraulic, interiorul se prezinta extrem de elegant si rafinat, fiind folosite insertii de lemn si piele naturala de cea mai buna calitate. Viteza maxima de 312 km/h trece prin valoarea de 100 dupa numai cinci secunde, iar viteza maxima in modul decapotat este deasemenea remarcabila: 306 km/h.
Legendarul cuplu dezvoltat la turatii joase de motoarele Bentley, se regaseste si la Continental GTC, avand o valoare de 650 Nm la 1600 rpm. Motorul W12 de sase litrii, echipat cu doua turbine, dezvolta 552 CP.


Sistemul de franare este preluat de la Continental GT coupe, care are diametrul cele mai mare al discurilor ventilate, intalnite la o masina de serie din zilele noastre: 405 mm.

Continental GTC este destinat celor care cauta performante si calitate in acelasi timp, dar si celor care vor sa se foloseasca de autovehicul in fiecare zi a anului sau in vacante avand parte de un porbagaj destul de incapator de 235 litri.


Bentley scurt istoric

Bentley galerie foto


Flying Spur 2005



Bentley Continental Flying Spur este cu adevarat un GT alungit, mai spatios si cu patru portiere. Noua limuzina de super-lux Bentley este gata sa fie achizitionata contra unui pret de 166.000 euro.

Bentley Continental Flying Spur are un ampatament ce masoara cu 30 de centimetri mai mult decat coupe-ul Continental GT. Cei 30 de centimetri vor fi utilizati in principal de ocupantii locurilor din spate. Acestea sunt in fapt doua locuri individuale, reglabile electric si despartite de o consola stilizata luxos care se afla in prelungirea consolei centrale si care include diverse spatii de depozitare precum si comenzile sistemului audio si climatizarii.

Locurile din fata sunt aproape identice cu cele din Continental GT, atragand atentia luxul desavarsit dar si pozitia de condus sportiva, joasa cu schimbatorul de viteze plasat relativ sus spre a fi cat mai "la indemana".


Si la capitolul motorizare lucrurile au ramas aceleasi ca la coupe insa performantele acestuia garantau ca folosirea aceleiasi motorizari si in cazul limuzinei nu ar fi o solutie gresita. Propulsorul W12 de 560 CP este cuplat unei cutii de viteze de origine ZF, in sase trepte, care poate fi utilizata in mod automat sau secvential. Tractiunea integrala de tip "quattro" este oferita standard. Beneficiind de aceasta parte tehnica, Flying Spur este cea mai rapida limuzina de serie, de uzina, din lume: 285 km/h este viteza maxima.

In Europa pretul unui Flying Spur va incepe de la valoarea de 166.000 de euro, Bentley sperand ca acest model sa-i garanteze de acum inainte in cinci ani cresterea productiei de la 3.400 de exemplare la peste 15.000 de masini.






Bentley

Bentley scurt istoric

Bentley galerie foto


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Daca vrei sa castigi peste 2000 de lei click mai jos!

Masini de lux! Masini! Jocuri cu masini! Banere