Alegeti super-masina favorita

marți, 12 februarie 2008

Bugatti Veyron

Bugatti scurt istoric
Bugatti galerie foto/video



Se stie ca Bugatti Veyron este cea mai puternica si mai scumpa masina de serie din lume. Se stie ca este cea mai rapida, dar inca nu se stie care este diferenta dintre ea si celelalte supercaruri. Superbul McLaren SLR s-a dovedit a fi o victima inocenta in fata Veyron-ului.
Bugatti Veyron coupe este deja o masina absolut fantastica si extraordinara care a spart limitele automobilelor moderne, atat ca fiabilitate, putere, viteza, dar si in materie de pret... Doar privind imaginile cu noile masini Bugatti Veyron iti provoci "durere"...



Bugatti a venit anul acesta cu o noutate la Frankfurt. Este vorba despre Pur sang, o editie limitata, speciala, a celei mai rapide masini de serie din lume. Elementul inedit la Pur Sang este caroseria monococa din fibra carbon, polisata manual cu aluminiu si neacoperita cu niciun tip de vopsea. Se pare ca Bugatti a anuntat ca pretul editiei limitate la 5 exemplare este de 1.400.000 de euro.

Pur Sang are un design cu totul nou, iar designerii de la Bugatti au venit cu ideea de a nu folosi deloc vopsea pentru caroserie. Masina este realizata din titan, magnenziu, carbon si aluminiu, lucioasa ca un glont, in nuante monocrome. Sa nu uitam insa un mic detaliu.Veyron Pur Sang cantareste cu 100 de kg mai putin decat versiunea de baza, lucru care intareste dominatia mondiala a modelului fabricat in Franta. Bineinteles ca putem vorbi despre un nou raport putere-masa si anume 1.88kg/CP.

Bugatti
Bugatti scurt istoric
Bugatti galerie foto/video

Un comentariu:

Daca vrei sa castigi peste 2000 de lei click mai jos!

Masini de lux! Masini! Jocuri cu masini! Banere