Alegeti super-masina favorita

vineri, 1 februarie 2008

Aston Martin

Emblema Aston Martin
Aston Martin galerie foto



Modelul cel mai nou de la Aston Martin pastreaza proportiile modelului DB9 si iar motorul este acelasi, dar este foarte mult inbunatatit. Deci, sub capota vom vedea un propulsor V12 de 6.0 litri cu o priza de aer, care se deschide la 5500 rpm pentru o ventilatie mai buna, si cu gauri de admisie pentru ca circulatia sa fie eficienta in interiorul camerei de combustie. Transmisia este manuala cu sase trepte.
Asa cum era de asteptat, un asemenea V12 este capabil si de o putere foarte mare: 510 cai si un cuplu motor de 570 Nm. Propulsorul este performant, ajutat de masa mica de doar 1695 kg (cu 65 de kg mai mica decat DB9), fac ca DBS-ul sa fie o adevarata supermasina: viteza maxima de 302 km/h si acceleratie de la 0 la 100 km/h in 4.3 secunde. Pentru a reduce din greutatea masinii, Aston a folosit din abundenta fibra de carbon.
Si cum o asemenea putere trebuia tinuta in frau cat mai usor, constructorul britanic a echipat DBS-ul, in premiera pentru modelele Aston Martin, cu un pachet de frane din carbon ceramic, care reduce foarte mult timpul de franare. Pachetul de frane a fost “asortat” cu un sistem de monitorizare a amortizoarelor, numit Adaptive Damping System, care ajuta la reglarea garzii la sol si imbunatateste manevrabilitatea. Jantele de 20 de inch, imbracate cu pneuri Pirelli de 295, completeaza stabilitatea masinii dar si look-ul agresiv.





Aston Martin Emblema Aston Martin Aston Martin galerie foto


James Bond a ales in ceteva din misiunile sale secrete Aston Martin. Aston Martin combina trei elemente esentiale: putere, frumusete si sange albastru:

Aston Martin DBS:
Motor: 6L V12;
Putere: 517 CP;
Acceleratie 0-100 km/h: 4,3 sec;
Viteza maxima: 307 km/h;
Pret incepand de la 130,000 £;













Aston Martin V12 Vantage RS. Yeah!

Aston Martin s-a remarcat mult in fata concurentei. Cu stil si eleganta. Este vorba de britanici aici. Prin concurenta se inteleg cele de la: Ferrari 599 GTB Fiorano, precum si alte masini ingrozitor de rapide.

Masina cantareste aprox. 1600 de kg, timpul necesar pentru a atinge suta de kilometri la ora va fi uputin sub 4 secunde! Masina poate atinge 160km/h in 8.5 secunde si are viteza maxima de 320 km/h.

Interiorul este lucrat manual cu o atentie foarte mare. Fiecare detaliu amintindu-ti ca ai de-a face cu o opera de arta, nu cu o masina oarecare. James Bond ar fi mai mult decat multumit sa distruga si aceasta capodopera...

Sa stiti ca acesta masina desi a fost un concept acum, de curand a intrat in productie.


















Masini! Jocuri cu masini! Masini noi! aici pe www.masinidevis.blogspot.com


















Aston Martin
Emblema Aston Martin
Aston Martin galerie foto

2 comentarii:

Daca vrei sa castigi peste 2000 de lei click mai jos!

Masini de lux! Masini! Jocuri cu masini! Banere